Справа Онищенка: останнього затриманого завтра повезуть у суд

Справа Онищенка: останнього затриманого завтра повезуть у суд

Укрінформ
Суд завтра обиратиме міру запобіжного заходу одинадцятому затриманому, який фігурує у схемі розкрадання газу за договором спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування".

Про це сказав журналістам голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький перед засіданням комітету ВР, на якому розглядатиметься подання "Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Онищенка Олександра Романовича", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Він затриманий по статті 208 КПК. І завтра його буде доставлено до суду для обрання міри запобіжного заходу", - сказав він.

Холодницький також запевнив: якщо парламент таки проголосує за зняття недоторканності з Онищенка, то підозра йому буде пред'явлена одразу ж.

"Я думаю, якщо запросять, то буду (у Раді - ред.)", - додав голова Антикорупційної прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, 28 червня детективи Національного антикорупційного бюро затримали керівника ТОВ «Надра Геоцентр» на прізвище Свіченко, яке фігурує у схемі розкрадання газу за договором спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування», при спробі перетину кордону України з Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-