Яценюк після зустрічей в Вашингтоні: Brexit не зашкодить підтримці України

Яценюк після зустрічей в Вашингтоні: Brexit не зашкодить підтримці України

Укрінформ
Сполучені Штати не зменшать підтримки України у зв'язку з виникненням нових геополітичних викликів після референдуму у Великобританії щодо припинення членства країни в Євросоюзі.

Таке переконання висловив у понеділок екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк після зустрічей в Вашингтоні з міністрами торгівлі і фінансів США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Це ніяким чином не може вплинути на підтримку України, на наші відносини між Україною і США. Американська адміністрація підтримувала (Україну – ред.) й буде підтримувати", - зазначив екс-прем'єр.

Після переговорів з представниками адміністрації США він висловив думку, що в нинішній складний момент для Європи Сполучені Штати, можливо, навіть посилять підтримку українського народу. Оцінюючи в цілому наслідки Brexit для світу, Яценюк назвав їх "новою геополітичною картиною", якій поки що важко дати оцінку.

Коментуючи мету свого візиту до США та зустрічей з державним керівництвом, екс-прем'єр-міністр України зауважив, що американську сторону цікавлять результати, які були досягнуті минулим урядом за фінансової і технічної підтримки Заходу, а також подальше виконання намічених реформ.

"Я чітко задекларував: новий уряд продовжує політику реформ, яка була закладена попереднім урядом", - зауважив Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-