ЦВК уповноважила Держпідприємство спецзв'язку доставити бюлетені до ОВК

ЦВК уповноважила Держпідприємство спецзв'язку доставити бюлетені до ОВК

Укрінформ
Центральна виборча комісія уповноважила Державне підприємство спеціального зв'язку здійснити передачу виборчих бюлетенів з проміжних виборів народних депутатів окружним виборчим комісіям.

Відповідне рішення було ухвалено під час чергового засідання ЦВК, повідомляє прес-служба відомства.

"Комісія уповноважила Державне підприємство спеціального зв’язку від імені ЦВК здійснити передачу виборчих бюлетенів з проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року окружним виборчим комісіям ОВО № 23, 27, 85, 114, 151, 183, 206 на засіданнях цих комісій, а працівників зазначеного підприємства – підписати відповідні протоколи про прийняття ОВК від ЦВК зазначених виборчих бюлетенів", - йдеться у повідомленні.

При цьому, затверджено рішення окружної виборчої комісії ОВО № 85 щодо виконання повноважень членів цієї комісії на платній основі на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

ЦВК також внесла зміни до Порядку контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів політичних партій, кандидати в народні депутати від яких зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, та кандидатів у народні депутати в ОВО, затвердженого 16 травня 2014 року постановою ЦВК № 618, постановою Правління НБУ № 285 та наказом Міністерства інфраструктури України № 211.

Окрім того, внесено зміни до Кошторису видатків ЦВК, які здійснюються за бюджетною програмою "Проведення виборів народних депутатів України", на підготовку і проведення проміжних виборів народних депутатів в ОВО № 23, 27, 85, 114, 151, 183, 206.

Комісія також відмовила у задоволенні запитів на інформацію стосовно надання копій декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік  чотирьох кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 183. Рішення прийнято у зв'язку з тим, що, відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації", ЦВК, як розпорядник інформації, не володіє і не зобов’язана відповідно до її компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запити.

Водночас, розглянувши подання суб'єкта внесення кандидатур до складу ТВК, що здійснює підготовку та проведення місцевих виборів, Комісія внесла зміни до складу Ірпінської міської виборчої комісії Київської області, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-