Нам мають відшкодувати 2 мільярди за Укргазвидобування - Онищенко

Нам мають відшкодувати 2 мільярди за Укргазвидобування - Онищенко

Укрінформ
Народний депутат Олександр Онищенко заявив, що не має наміру залишати територію України. Він вважає, що у його кримінальній справі є "економічна складова".

Про це він сказав телеканалу "112 Україна" після відвідування Національного антикорупційного бюро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я залишаюся в Україні. Хочу сказати про економічну складову цієї справи. Я вам поясню, чому не сплачена рента, через що це відбувалося. В якій стадії знаходиться. Нам було зроблено пропозицію від компанії "Укргазвидобування", я так розумію, її будуть готувати на приватизацію, і будуть її комусь продавати, щоб ми просто продали і нам відшкодували суму, яка була інвестована в ці компанії, це близько 2 млрд. В стадії цих переговорів все йшло до того, що якщо вона відшкодовує вартість нашої компанії, ми їх віддаємо, і ця сума, 1,3 млрд, буде погашена з цих грошей", - розповів Онищенко.

"Тому там немає ніякого криміналу, ніхто нікуди не збирається тікати чи щось красти", - додав він.

Депутат зазначив, що розцінює зазначені дії з боку НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури як політичний тиск на нього особисто і фракцію, членом якої він є. 

"Те, що ми різко зазнали нападу і блокування нашої роботи, я так розумію, що це політичний тиск на мене, як депутата, і в якійсь мірі на ту групу, в якій я перебуваю", - сказав Онищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-