БПП розгляне подання на Онищенка на засіданні фракції

БПП розгляне подання на Онищенка на засіданні фракції

Укрінформ
Фракція БПП на засіданні фракції сформує свою офіційну позицію стосовно подання на народного депутата Олександра Онищенка щодо зняття депутатської недоторканності і надання дозволу на його арешт.

Про це в ефірі «112 Україна» заявив заступник голови фракції Ігор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми будемо розглядати це на фракції і визначати позицію фракції щодо цього питання. Потрібно вивчити папери, потрібно вивчити звинувачення, винести питання на фракцію, обговорити та прийняти рішення. І щодо цього рішення фракція вже буде голосувати», - сказав Кононенко.

Він нагадав, що подання на народного депутата Онищенка нині перебуває на розгляді Регламентного комітету ВР.

Як повідомлялося, Онищенка підозрюють в організації корупційної схеми з перепродажу газу, яка завдала багатомільйонних збитків державі.

15 червня НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного провадження проводять 37 обшуків у трьох містах, затримано 10 осіб.

Мова йде про провадження, що стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн, йдеться про розкрадання коштів у особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-