Порошенко у Франції пообіцяв

Порошенко у Франції пообіцяв "абсолютно нову якість інвестиційного клімату"

Укрінформ
Президент України сподівається на ефективне співробітництво з Францією в інвестиційній сфері. Мова йде, насамперед, про участь французьких підприємств в цьогорічній приватизації держпідприємств України.

Про це Глава Української держави заявив у вівторок після зустрічі з Президентом Франції Франсуа Олландом у Парижі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили цілу низку питань двостороннього режиму співробітництва. Ми зацікавлені в двосторонній співпраці з французькими інвесторами. І після конституційної реформи в частині судочинства і верховенства права ми маємо можливість створювати абсолютно нову якість інвестиційного клімату", - сказав Порошенко.

Він повідомив, що під час зустрічі з його французьким колегою мова йшла, зокрема, про участь французьких підприємств "в процесі масштабної і прозорої приватизації, яка цього року має відбуватися в Україні".

Крім цього, за словами Президента України під час зустрічі з Олландом мова йшла також про надання безвізового режиму Україні.

Глава Української держави висловив вдячність своєму колезі "за дотримання Францією того плану дій щодо безвізового режиму з Україною, який був складений і затверджений Європейською Радою".

Порошенко висловив сподівання, що після того, як оціночна комісія чітко визнала "повне виконання Україною взятих на себе зобов"язань щодо безвізу", ми зможемо найближчим часом побачити прийняття "відповідного рішення по відношенню до України з боку ЄС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-