Генпрокуратура прийшла з обшуками до Клюєва і Сівковича

Генпрокуратура прийшла з обшуками до Клюєва і Сівковича

Оновлено
Укрінформ
Генпрокуратура проводить обшуки в екс-голови Адміністрації Президента Андрія Клюєва.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 07.10.2014 за підозрою екс-глави Адміністрації Президента України А. Клюєва та інших у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України", - йдеться у повідомленні.

Сарган також зазначила, що 1 червня з метою встановлення місцезнаходження підозрюваного Клюєва суддя Печерського районного суду м. Києва надав дозвіл на проведення обшуку у житловому будинку, який, згідно з даними реєстраційної служби, належить йому та розташований в смт Козин Обухівського району.

21 червня слідчо-оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають.

Раніше Сарган у коментарі Укрінформу повідомила, що Генпрокуратура проводить обшуки в екс-голови Адміністрації Президента Андрія Клюєва та екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-