Онищенко – прокурорам: Дайте виступити на Олімпіаді в Ріо

Онищенко – прокурорам: Дайте виступити на Олімпіаді в Ріо

Укрінформ
Підозрюваний у багатомільйонних розкраданнях депутат Олександр Онищенко, незважаючи на загрозу позбавлення депутатського статусу та ув'язнення терміном до 12 років, продовжує будувати плани на виступ у Ріо-де-Жанейро, де у серпні стартують Ігри 2016.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Страна".

"У мене через півтора місяці виступ на літніх Олімпійських іграх з кінного спорту у Ріо-де-Жанейро.... Якщо треба, щоб я сів, я сяду. Тільки нехай дозволять виступити на Олімпіаді. А після готовий приїхати з іподрому - у камеру СІЗО. І нехай у в'язниці виділять місце, де можна тренуватися. І більше нічого не прошу", - сказав він.

Видання зазначає, що Онищенко з 1998 року захоплюється кінним спортом. У 2002 році був обраний головою Федерації кінного спорту України. У 2008 році особисто виступав у конкурі за Україну на Олімпійських Іграх в Китаї.

Як повідомляв Укрінформ, 16 червня керівник САП Назар Холодницький зареєстрував у Верховній Раді узгоджене з генпрокурором подання про надання згоди на затримання та арешт народного депутата Олександра Онищенка як одного з організаторів розкрадання державного газу.

За попередніми даними, в результаті викритої газової схеми було завдано збитків у розмірі 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд грн – це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства, 1,3 млрд грн – несплачена сума ренти за користування надрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-