Порошенко закликав на Трійцю помолитися за Україну

Порошенко закликав на Трійцю помолитися за Україну

Укрінформ
Лідери держави привітали українців із Днем Святої Трійці.

Про це повідомляє сайт Президента України, Урядовий портал та сайт Верховної Ради України.

"У це світле свято ми прагнемо до духовного оновлення, взаєморозуміння, відкриваємо свої серця для віри, надії та любові, бо пам’ятаємо просту істину: люди, якими б різними не були, здатні зрозуміти одне одного, якщо їх надихає Святий Дух. Сьогодні, у драматичні часи історії нашої держави, перед нами стоїть важлива мета - зберегти єдність країни. А це може відбутися, зокрема, і завдяки спільній молитві за мир та злагоду на українській землі", - зауважив Президент Петро Порошенко.

"Сердечно вітаю з Днем Святої Трійці – давнім християнським святом, яке завжди посідало важливе місце в духовній культурі нашого народу. Згідно з традицією, цей день, який ще називають Зеленою неділею, зустрічають з особливим теплом. Свята Трійця уособлює духовну єдність людей, єдність віри і любові сердець.Тож нехай  цей день принесе у кожну українську оселю радість і віру, надію і тепло, духовну єдність, добробут і мир!" - зазначив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Голова парламенту Андрій Парубій зазначив, що День Святої Трійці - це свято, близьке для всіх українців. "Воно символізує зішестя Святого Духа на апостолів, після чого вони пішли у світ благовістити про спасителя Ісуса Христа. Це свято тісно переплітається з народними традиціями зелених свят та особливими днями поминання загиблих українських воїнів. День Святої Трійці також називають днем Церкви Христової", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-