Путіну вже доповіли, хто буде американським президентом - аналітик

Путіну вже доповіли, хто буде американським президентом - аналітик

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі велику увагу приділив колишньому президенту США Біллу Клінтону.

На думку російського журналіста і історика Миколи Сванідзе, це свідчить, що за його даними більше шансів на президентство має його дружина Хілларі, а не мільярдер Дональд Трамп.

«У нього з Хілларі відносини не дуже добре складаються. Але це поки вона не була президентом. Тому він дає зрозуміти, що готовий починати з чистого аркуша», – зазначив Сванідзе в ефірі "Эха Москвы".

Історик зазначив, що з цього можна зробити висновок, що Путін має інформацію про високі шанси на президентство у Клінтон, тож "явно робить реверанс у бік Хілларі".

Він також звернув увагу на миролюбну промову російського президента, який назвав США супердержавою і зазначив, що російські санкції ніяк не вплинули на Америку.

«Америка – велика держава. Сьогодні, напевно, єдина супердержава. Ми це приймаємо. Ми хочемо і готові працювати зі Сполученими Штатами», – зазначив він, виступаючи на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-