Порошенко розказав Расмуссену, як просувати інтереси України

Порошенко розказав Расмуссену, як просувати інтереси України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зустрівся з колишнім Генеральним секретарем НАТО, радником Президента України поза штатом Андерсом Фог Расмуссеном та обговорив з ним шляхи подальшої консолідації міжнародної підтримки України у протидії російській агресії та відновлення її територіальної цілісності.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Андерс Фог Расмуссен поінформував Президента України про результати своїх останніх контактів з представниками європейських офіційних та експертних кіл та оцінки ситуації в та навколо України", - йдеться в повідомленні.  

Глава держави наголосив на важливості подальшої консолідації міжнародної підтримки України у протидії російській агресії та відновлення її територіальної цілісності.

"Нам необхідно об’єднати зусилля для просування інтересів України у світі. Продовження санкцій проти Росії, збільшення інвестицій в нашу державу, зростання фінансової допомоги на підтримку реформ, запровадження Євросоюзом безвізового режиму для громадян України – це наші першочергові пріоритети", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-