Парубій пояснив, як нардепи не допускатимуть бійок в Раді

Парубій пояснив, як нардепи не допускатимуть бійок в Раді

Укрінформ
Нещодавні бійки та протистояння в стінах українського парламенту були гостро сприйняті всіма без винятку депутатами, тому представники всіх фракцій взяли зобов'язання не допускати подібних інцидентів в майбутньому, тож створення будь-яких інституцій на кшталт парламентських приставів є не на часі.

Про це у п'ятницю у Верховній Раді під час церемонії започаткування програми «Рада за Європу» заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Після останнього інциденту в Верховній Раді депутати з різних фракцій запропонували мені, що вони беруть на себе самоорганізацію і ставлять перед собою завдання не допускати подібного у сесійній залі. Ця ініціатива вийшла від представників різних фракцій і депутатів, серед яких були й громадські діячі і колишні бійці АТО», - сказав Парубій.

Він наголосив, що коли подібна ініціатива йде безпосередньо з сесійної зали та об'єднує всіх депутатів - це є найкращим способом не допустити будь-яких протистоянь в парламенті.

«Мені видається, що на цьому етапі не через інститут приставів, а власне через самоорганізацію депутатів краще буде забезпечити в залі атмосферу парламентаризму», - сказав Голова ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-