Гройсман не бачить проблем у співпраці з МВФ

Гройсман не бачить проблем у співпраці з МВФ

Укрінформ
Українська сторона планово співпрацює на рівні міністерств з Міжнародним валютним фондом щодо продовження програми розширеного фінансування та отримання наступного траншу.

Про це сказав у четвер під час візиту до Вашингтона прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я не бачу нічого проблематичного. На технічному рівні насправді міністерства працюють, ми виходимо на фіналізацію продовження нашої співпраці. Як тільки будуть конкретні рішення, ми про них повідомимо", - зазначив прем'єр, відповідаючи на запитання щодо стану нинішньої взаємодії з МВФ та перспектив подальшої співпраці.

Він підкреслив, що план взаємодії передбачає реформи, "які зроблять Україну економічно сильною", і це для країни надзвичайно важливо. "Я думаю, наша співпраця надалі буде продовжена в плановому режимі", - наголосив він.

Гройсман нагадав, що нинішня програма співпраці з МВФ була затверджена в 2014 році. В перший місяць роботи нового уряду відбулося продовження взаємодії, коли місія Фонду відвідала Україну в контексті питань порядку денного подальших двосторонніх кроків.

"Я вважаю, що ми на дуже доброму шляху, і у нас сьогодні є всі підстави говорити про продовження ефективної співпраці з МВФ", - підкреслив прем'єр-міністр України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-