Ляшко підтримає подання на арешт Онищенка за однієї умови

Ляшко підтримає подання на арешт Онищенка за однієї умови

Укрінформ
Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що підтримає подання на колегу депутатської групи «Воля народу» Олександра Онищенка лише після того, як документ буде ретельно вивчено.

Про це він у кулуарах повідомив журналістам, відповідаючи на запитання чи підтримають радикали зняття недоторканності та арешт нардепа Онищенка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Подання на Онищенка ми ретельно вивчимо, подивимося які причини цього подання - політичні чи кримінальні. І якщо там є кримінал і зловживання, ми будемо приймати рішення», - сказав Ляшко.

Він зауважив, що у цій справі 85 сторінок матеріалів. Він пообіцяв особисто прочитати всі 85 сторінок і вже потім приймати рішення.

Крім того, Ляшко зауважив, що з поданням на Онищенка має бути подання і на Кононенка, про якого всім розповів екс-міністр Айварас Абромавичус.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 16 червня приніс до Верховної Ради України подання на арешт народного депутата Онищенка.

15 червня НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного виробництва проводять 37 обшуків у трьох містах, затримано 10 осіб.

Мова йде про провадження, що стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн: йдеться про розкрадання коштів у особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-