Нацагентство підтвердило, що новий закон про держслужбу Москаля не стосується

Нацагентство підтвердило, що новий закон про держслужбу Москаля не стосується

Укрінформ
Національне агентство з питань держслужби підтвердило, що 65-річний Геннадій Москаль може й надалі залишатися на посаді голови Закарпатської ОДА – аж до 7 червня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Москаля. 

«Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко направив офіційну відповідь голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю щодо його перебування на держслужбі після досягнення 65-річного віку. Як ідеться в роз’ясненні, Геннадій Москаль може залишатися на займаній посаді до 7 червня 2019 року, оскільки, згідно з Конституцією України, закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі», - йдеться у повідомленні.

Роз’яснення Національного агентства стало відповіддю на звернення самого Москаля, щодо якого політичні опоненти висловлювали претензії, пов’язані зі вступом у силу Закону України «Про державну службу» в новій редакції.

Нагадаємо, згідно з законом про державну службу, граничний вік для українців, що бажають займати посади на державній службі, сягає 65 років.

Чинний голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль народився 11 грудня 1950 року. Отож, у грудні 2015 року досяг пенсійного віку.

Президент України Петро Порошенко призначив Москаля повторно головою Закарпатської ОДА у липні 2015 року для наведення ладу в області після сумнозвісної «мукачівської стрілянини».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-