Рада ратифікувала чотири міжнародні угоди 2011-2013 років

Рада ратифікувала чотири міжнародні угоди 2011-2013 років

Укрінформ
Народні депутати ухвалили чотири проекти законів щодо ратифікації міжнародних угод, зокрема щодо міжнародних комбінованих перевезень та повітряного сполучення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, законопроект №0098 щодо ратифікації угод між Кабінетом міністрів України та урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення підтримали 243 нардепи.

Угода між Кабінетом міністрів України та урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення була підписана 28 березня 2013 року в Будапешті.

«Угодою передбачено, що перевезення вантажів автомобільним транспортним засобом від спільного кордону до терміналу для комбінованих перевезень, що визначений компетентними органами Договірних сторін і розташовується на повітряній відстані не більше як 60 км від спільного кордону держав, та у зворотному напрямку з метою виконання комбінованого перевезення здійснюється без дозволу на перевезення автошляхами, а також на територію України - без сплати дорожніх зборів, на територію Угорщини - без сплати податку на автотранспортні засоби», - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Також нардепи ратифікували Угоду між Кабміном та урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення, яка була підписана 8 листопада 2012 року. Ця Угода спрямована на вдосконалення двосторонньої договірно-правової бази для здійснення міжнародного повітряного сполучення між Україною та Республікою Кіпр. 

Ратифіковано ще одну Угоду - між Кабміном України та урядом Республіки Польща про повітряне перевезення, яка була підписана 12 березня 2013 року в Києві.

«Угода спрямована на формування двосторонньої договірно-правової бази для здійснення міжнародного регулярного повітряного сполучення між Україною та Республікою Польща», - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Аналогічну Угоду щодо повітряного сполучення, підписану Кабінетом міністрів України та урядом Грецької Республіки 6 жовтня 2011 року, нардепи також ратифікували. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-