Холодницький здав до канцелярії Ради подання на Онищенка

Холодницький здав до канцелярії Ради подання на Онищенка

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький приніс до Верховної Ради України подання на арешт народного депутата Олександра Онищенка (депутатська група "Воля народу").

Про це він повідомив журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

"Я його здав до канцелярії. Я особисто, щоб не втрачати часу, забрав його з ГПУ і по дорозі в Антикорупційну прокуратуру вирішив сам заїхати, не чекати, не посилати нікого з секретарів», - сказав Холодницький.

За його словами, зараз документ має бути зареєстрований, «поставлять вхідний штамп, і далі всі питання - до парламенту і до народних обранців».

Водночас керівник САП зазначив, що на даний час не готовий назвати місце перебування Онищенка. «Я не готовий вам сказати, де сьогодні знаходиться нардеп від "Волі народу" Олександр Онищенко», - сказав він.

Нагадаємо, що вчора НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного виробництва проводять 37 обшуків у трьох містах, затримано 10 осіб.

Мова йде про виробництво, що стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн: йдеться про розкрадання коштів у особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-