Гройсман розповів, про що говорив з Байденом

Гройсман розповів, про що говорив з Байденом

Укрінформ
Прем'єр-міністр України і віце-президент США під час зустрічі в середу в Білому домі зосередились, головним чином на питаннях реформ в Україні, підтримці з боку США та розвитку двосторонніх відносин.

Про це зазначив Глава Уряду України Володимир Гройсман після завершення переговорів, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Обговорювалися стан двосторонніх відносин, питання подальших реформ, питання підтримки. Я думаю, ми побачимо, що є ряд важливих проектів, які будуть продовжені – це підтримка судової реформи в Україні, підтримка децентралізації, антикорупційної політики, економічних питань", - зауважив український прем'єр.

Він також звернув увагу, що американська сторона зацікавлена в економічній та енергетичні незалежності України.

"У найближчій перспективі Україна всередині буде змінюватися, і ці зміни відзначатимуться на покращенні ситуації щодо рівня життя. Американські партнери нас підтримують і інституційно, і політично, і фінансово для того, щоб ми могли запроваджувати ці зміни якомога швидше", - наголосив Гройсман.

Він висловив упевненість, що у Вашингтоні існує глибоке переконання, що між Україною і США існує єдність з багатьох питань, але насамперед у тому, що Українська держава має стати успішною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-