Українська армія стане сумісною з НАТО до 2020 року - Полторак

Українська армія стане сумісною з НАТО до 2020 року - Полторак

Укрінформ
До 2020 року Збройні сили України будуть сумісними за стандартами з НАТО.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак за результатами засідання Комісії Україна-НАТО у середу у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний, що після виконання усіх напрямків реформ до 2020 року Збройні сили України будуть готові діяти спільно із НАТО практично за усіма стандартами та критеріями", - наголосив міністр оборони.

Він нагадав, що дорожньою картою реформування Збройних сил є затверджений 6 червня Стратегічний оборонний бюлетень України. Міністр також зазначив, що всі стратегічні документи України з реформування сектору безпеки та оборони опрацьовані спільно з радниками високого рівня з Альянсу.

"Цей документ отримав повну підтримку усіх представників колег з НАТО", - зауважив Полторак.

Міністр також уточнив зміст погодженого міністрами оборони Альянсу нового всеосяжного пакету допомоги Україні. Йдеться про такі головні напрямки співпраці, як дорадча допомога високого рівня, системи управління та зв’язку, логістика, військово-технічна співпраця, кіберзахист, медична реабілітація, мінна безпека, стратегічні комунікації, протидія гібридним загрозам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-