Одіозну суддю Волкову таки відсторонили

Одіозну суддю Волкову таки відсторонили

Укрінформ
Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) на підставі клопотання генпрокурора ухвалила відсторонити двох суддів - Віктора Волощука та Світлану Волкову від займаної посади.

Відповідна інформація розміщена на сайті комісії.

"У зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності комісія відсторонила строком на два місяці Волощука Віктора Васильовича – від посади судді Олевського районного суду Житомирської області та Волкову Світлану Яківну – від посади судді Печерського районного суду міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Водночас комісія ухвалила повернути генпрокурору клопотання про відсторонення судді Дзержинського районного суду міста Харкова Лазюка Сергія Володимировича. ВККСУ відклала розгляд питання про відсторонення Лисенка Владислава Вікторовича від посади судді Києво-Святошинського районного суду Київської області.

Клопотання про продовження строку відсторонення Левченка Анатолія Володимировича від посади судді Бориспільського міськрайонного суду Київської області залишено без розгляду.

Як повідомляв Укрінформ, суддя Волкова змінила запобіжний захід "утримання під вартою" на домашній арешт команбиру "чорної роти" "Беркуту" Дмитру Садовнику, після чого він втік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-