Столтенберг: Ми продовжимо допомагати Україні

Столтенберг: Ми продовжимо допомагати Україні

Укрінформ
У Північноатлантичному альянсі позитивно оцінюють прогрес оборонної реформи в Україні.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на початку засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів оборони у середу у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми бачимо деякий позитивний прогрес у розвитку процесу реформ у секторі безпеки і оборони. Це важливо – продовжувати реформи заради стабільності України та безпеки Європи", - наголосив глава Альянсу.

Українську делегацію на засіданні очолює міністр оборони Степан Полторак. За результатами засідання запланована прес-конференція глави оборонного відомства України.

Генсек НАТО також відзначив, що це є актуальна зустріч, на якій сторони обговорять безпекову ситуацію в Україні, прогресі імплементації оборонної реформи, а також підтримку держави з боку Альянсу.

"НАТО продовжує міцну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України. Ми продовжимо допомагати Україні з метою покращення її спроможності захистити себе", - наголосив Столтенберг.

Слід зазначити, що ці актуальні питання Україна і Альянс обговорять напередодні участі Президента Петра Порошенка у Варшавському саміті НАТО 8-9 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-