Клімкін у Відні нагадав про роль України в ядерному роззброєнні

Клімкін у Відні нагадав про роль України в ядерному роззброєнні

Укрінформ
Глава МЗС України Павло Клімкін взяв участь у міністерському засіданні, присвяченому 20-річчю з дати підписання Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань.

Про це інформує прес-служба зовнішньополітичного відомства.

"В рамках міністерського засідання, яке проходить у Відні 13 червня 2016 року, міністр закордонних справ України Павло Клімкін виступив із заявою, у якій відзначив важливе місце та роль, яку відіграє наша держава в процесі сприяння набуттю чинності Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань", - йдеться в повідомленні.

Окрему увагу міжнародної спільноти було привернуто до практичного внеску України в роботу міжнародної системи моніторингу, зокрема через ефективне функціонування у Малині високотехнологічної сейсмічної станції PS 45, яка дозволяє оперативно визначати місцезнаходження джерел ядерних вибухів та з високою точністю реєструвати відповідні сигнали.

Під час перебування у Відні запланована низка двосторонніх зустрічей Клімкіна з європейськими та американськими партнерами, керівниками секретаріатів міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-