Злочини Януковича: ГПУ показала затримання екс-керівника СЕПЕК

Злочини Януковича: ГПУ показала затримання екс-керівника СЕПЕК

Відео
Укрінформ
Головна військова прокуратура спільно зі співробітниками Служби безпеки у Львівській області та прикордонниками затримали Андрія Кошеля - керівника окремої структури злочинної організації Віктора Януковича "СЕПЕК".     

Прес-служба ГПУ оприлюднила відео затримання.

"12 червня 2016 року під час спроби перетину державного кордону України на території Львівської області у пункті пропуску "Краковець" слідчим Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками ЦСО "Альфа" Управління Служби безпеки у Львівській області, групою оперативників ГУ "К" СБУ та співробітниками прикордонної служби пункту пропуску "Краковець" за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 255 КПК України в порядку ст. 208 КПК України затримано Андрія Кошеля - керівника окремої структури злочинної організації Віктора Януковича "СЕПЕК", яка відповідала за привласнення скрапленого, газу, нафти та нафтопродуктів, належним державним підприємствам", - зазначає прес-служба Генпрокуратури.

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 11 червня генпрокурор Юрій Луценко оприлюднив інформацію про те, що ГПУ затримала заступника міністра економічного розвитку Олександра Сухомлина, який підозрюється у тому, що, перебуваючи протягом 2010-2014 рр. на посаді курівника Аукціонного комітету з продажу нафти, газового конденсату, скрапленого газу та вугілля, діючи за попередньою змовою з Януковичем, Азаровим та Курченком, незаконно заволодів в інтересах злочинної організації майном ПАТ "Укргазвидобування" та ПАТ "Укрнафта" - а саме виробленим ними скрапленим газом на загальну суму понад 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-