Парубій: Європейські колеги називають нашу Погоджувальну раду Голлівудом

Парубій: Європейські колеги називають нашу Погоджувальну раду Голлівудом

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що засідання Погоджувальної ради народні депутати часто використовують  для власного піару.

Про це він сказав під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас справді є трудність з Погоджувальною радою. Наші європейські колеги, які проводили моніторинг, одну з перших рекомендацій, яку вони дали - знаєте яку? - робити непублічними засідання Погоджувальної ради. Власне, вони неформально називають нашу Погоджувальну раду Голлівудом. Тому що наші європейські колеги трактують, що наша Погоджувальна рада спрямована не на професійний розгляд питань, а більше на короткі брифінги перед камерами", - сказав Парубій.

Водночас він заявив, що засідання Погоджувальної ради і надалі проходитимуть у відкритому режимі: "Ті органи, які є відкритими, вони в нас і будуть відкритими надалі. Це чітка і принципова позиція з першого дня".

 Перед цим на засіданні виступала Юлія Тимошенко, яка вкотре розкритикувала діяльність влади і вимагала поставити на голосування Погоджувальної ради внесення до порядку денного парламенту низку законопроектів, зокрема щодо врегулювання комунальних тарифів.

Парубій у відповідь звернув увагу Тимошенко на те, що неможливо вносити законопроекти в порядок денний без рішень комітетів. На його думку, народні депутати про це знають, але роблять подібні заяви "для власного піару".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-