Клінтон висловила солідарність з ЛГБТ-спільнотою через події в Орландо

Клінтон висловила солідарність з ЛГБТ-спільнотою через події в Орландо

Укрінформ
Фаворит президентських перегонів у США в Демократичній партії Гілларі Клінтон назвала розстріл людей минулої ночі в гей-клубі Орландо актом терору й ненависті та висловила підтримку і солідарність з ЛГБТ-спільнотою.

Про це йдеться в її заяві, поширеній у неділю на сторінці у Фейсбук.

"Це був акт терору… Ми повинні подвоїти наші зусилля, щоб захистити країну від загроз всередині і ззовні", - зазначила Клінтон.

Вона пояснила, що цього можна добитися, продовжуючи протистояти міжнародним терористичним угрупованням, співпрацюючи із союзниками та партнерами, протидіючи спробам терористів вербувати людей в усьому світі, а також зміцнюючи внутрішньої безпеки в країні.

"Це було також актом ненависті. Злочинець напав на нічний ЛГБТ-клуб під час місяця прайд-парадів", - заявила кандидат у президенти США.

У цьому зв'язку Клінтон наголосила, що ЛГБТ-спільнота має мільйони союзників у Сполучених Штатах, і вона один із них. "Ми будемо продовжувати боротися за ваше право жити вільно, відкрито й без страху. Ненависть не має абсолютно жодного місця в Америці",- заявила Клінтон.

Вона також звернула увагу на те, до якої небезпеки призводить вільний обіг зброї в Америці. "Цей смертельний масовий розстріл в історії Сполучених Штатів вкотре нагадує нам, що зброя війни не повинна мати місця на наших вулицях", - наголосила Гілларі Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-