Порошенко підписав закон про звільнення пенсій від оподаткування

Порошенко підписав закон про звільнення пенсій від оподаткування

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій», прийнятий Верховною Радою 2 червня. 

Про це повідомляє прес-служба Глави держави

"У першому кварталі 2016 року, вперше після 14 кварталів, ми спостерігаємо зростання економіки. Ми впевнені в тому, що ця тенденція буде продовжена і далі, бо ми маємо сьогодні й зростання прямих іноземних інвестицій, і появу інвесторів. Всі ці фактори дають можливість забезпечити не лише життєдіяльність держави, а й скасувати фіскальне навантаження на пенсії", - цитує Президента прес-служба. 

Як зазначив Порошенко, ці перші ці кроки дають можливість забезпечити не лише фінансування сектору оборони і безпеки, Збройних Сил України, а й в першу чергу спрямувати їх тим, хто сьогодні найбільше потребує.

 "Перше – було зроблено кроки, спрямовані на захист пенсіонерів. І сьогоднішній Закон, який я підписую, стверджує, що в нас більше не будуть оподатковуватися пенсії», - сказав Президент, підкресливши, що пенсіонери нині одні з перших громадян, котрі потребують підтримки держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-