Голова СБУ перевірив в'їзд до Криму

Голова СБУ перевірив в'їзд до Криму

Укрінформ
Служба безпеки України посилює контроль за переміщенням товарів до тимчасово анексованого Криму, наголосив голова СБУ Василь Грицак під час перебування на Херсонщині.

Як повідомляє прес-служба, на пункті пропуску «Чонгар» голова СБУ перевірив роботу співробітників з недопущення нелегального обігу товарів з анексованого півострова та протидії проникненню з Криму агентів російських спецслужб.

«Сьогодні вдалося досягти повної взаємодії співробітників СБУ, прикордонників, митників та військових на цій «точці входу» до окупованого півострова», – наголосив Василь Грицак. Він відзначив високий моральний дух представників усіх відомств, які несуть службу на пункті пропуску «Чонгар».

У селі Миколаївка Василь Грицак оглянув комплекс ретрансляторів, що забезпечують передачу сигналу українських ЗМІ на тимчасово окуповану територію АР Крим. Голова СБУ відзначив важливість інформаційної протидії російській пропаганді, що стала фактично безальтернативною для мешканців окупованого півострова.

Також у ході робочої поїздки до Херсонської області делегація СБУ поклала квіти на місці теракту, який російські спецслужби організували в селищі Новоолексіївка Генічеського району 14 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-