Парубій відповів Савченко: Немає ніяких

Парубій відповів Савченко: Немає ніяких "ДНР" і "ЛНР"

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій не підтримує пропозицію народного депутата Надії Савченко щодо переговорів з керівниками "ДНР/ЛНР" для звільнення заручників.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Немає ніякого "ДНР" і "ЛНР". Є терористичні організації, які сьогодні діють на території нашої країни, які діють під повним керівництвом російського агресора, спецслужб і Путіна... Я вважаю, що будь-яких переговорів (з "Д/ЛНР" - ред.) вести ми не можемо. Маємо розробляти всі механізми, щоб змусити Путіна забрати російські війська з української території", - сказав Парубій.

Голова ВР додав, що коли на території України не буде російських військ і буде закрито кордон, тоді можна швидко й ефективно впоратися з терористичними групами.

"Українська держава на сьогодні, на щастя, має достатньо потуги, щоб ми могли швидко і ефективно вирішити це питання. Думаю, такий спосіб буде найкращим для діалогу з людьми, які розпалили цю війну, які стали вбивцями і дітей, і цивільних громадян, які є винуватцями агресії, розпочатою Росією", - додав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-