Суд «врятував» підозрюваного в рекеті поліцейського Мамку від АТО

Суд «врятував» підозрюваного в рекеті поліцейського Мамку від АТО

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва скасував переведення екс-начальника Головного слідчого управління Національної поліції Григорія Мамки на роботу в зону антитерористичної операції.

Про це  повідомляє прес-служба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов Мамки Григорія Миколайовича до Національної поліції та скасував наказ, яким позивача було звільнено з посади заступника начальника Головного слідчого управління – начальника управління Національної поліції України та призначено начальником управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Національної поліції в Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

У суді нагадали, що це вже другий спір Мамки з Національною поліцією з відносин публічної служби, який виник одразу після поновлення його на посаді заступника начальника Головного слідчого управління – начальника управління Національної поліції України за рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 7 квітня 2016 року.

"Порівняння функціональних обов’язків та розміру посадових окладів свідчить про нерівнозначність посади, на яку Мамку Григорія Миколайовича було призначено оскаржуваним наказом", – йдеться у  рішенні суду.

Суд постановив негайно скасувати переміщення і відновити позивача на посаді заступника начальника ГСУ Національної поліції.

Нагадаємо,  Мамка не пройшов переатестацію і був звільнений указом Деканоідзе, однак суд скасував це рішення і зобов'язав поновити його на посаді.

Мамку звинувачували в причетності до корупції та рекету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-