Савченко працюватиме з Новіковим над судовою реформою

Савченко працюватиме з Новіковим над судовою реформою

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко працюватиме зі своїм адвокатом Іллею Новіковим над удосконаленням судової реформи України.

Про це вона повідомила під час прес-конференції в середу.

"З Новіковим ми будемо працювати по судовій реформі України, яку я вважаю сирою і вважаю, що будуть вноситися доповнення, зміни. Така думка існує в багатьох людей", - сказала народний депутат.

Відповідаючи на запитання стосовно суперечностей між її адвокатами, Савченко відповіла, що й надалі працюватиме з Марком Фейгіним, Миколою Полозовим та Іллею Новіковим, оскільки вони гарно зробили свою справу.

"Їхня діяльність адвокатська - це їхня справа. Я й надалі з ними працюватиму на міжнародному громадському майданчику з визволення політв`язнів з Росії, включаючи кримських татар на окупованій території Криму", - резюмувала вона.

Нагадаємо, адвокати Савченко пересварилися між собою після того, як вона заявила про свою готовність їхати на окуповані території вести переговори з "депутатами парламенту" невизнаних республік. Адвокат Новіков висловився за доцільність таких переговорів. Водночас Фейгін і Полозов написали критичні пости у соцмережах з приводу заяви свого колеги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-