Савченко сьогодні зустрінеться з Президентом

Савченко сьогодні зустрінеться з Президентом

Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко сьогодні під час зустрічі з Президентом Петром Порошенком має намір обговорити серед іншого питання двовладдя в зоні АТО.

Про це вона сказала у середу на прес-конференції, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу стосовно теми запланованої зустрічі з керівником держави.

"Яка тема зустрічі я не знаю. Президент просто запросив мене на зустріч. Я йому донесу ті проблеми, які я почула від людей", - зазначила Савченко.

"Це "чигиринська проблема", адже там хочуть збудувати птахоферму, яка буде впливати на екологію поблизу заповідника, а також головне питання -  двовладдя в зоні АТО", - сказала народний депутат.

"Це питання, коли залишилась регіональна влада на місцях і паралельно була призначена на час особливого періоду військова громадська влада. Це питання невирішене, і двовладдя суперечить одне одному", - додала вона.

 Крім цього, за словами Савченко, у неї є ще кілька тем, які вона має намір обговорити з Президентом, але не уточнила, яких саме.

"Про що говоритиме зі мною Президент, я не знаю", - зауважила Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-