Трепак не прийде до нардепів - буде директор Transparency

Трепак не прийде до нардепів - буде директор Transparency

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради з протидії корупції Єгор Соболєв повідомив, що на завтрашньому засіданні комітету колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Трепака не буде, натомість завітає екс-спецпрокурор Перу, директор Transparency International Хосе Карлос Угас Санчес.

Про це Соболєв написав у Фейсбуці.

"Через лікування Віктор Трепак попросив перенести обговорення на нашому парламентському комітеті з протидії корупції розслідування "чорної каси" Партії регіонів. Тому завтрашнє засідання буде присвячено оприлюдненню майнових декларацій посадовців через Інтернет і звітності політичних партій за витрачені гроші", - написав Соболєв.

Він зауважив, що "на комітеті мають бути усі четверо керівників Агенції із запобігання корупції" і представники коаліції громадських організацій "Декларації під контролем". Також народний депутат обіцяє присутність міністра Кабінету міністрів Олександра Саєнка.

"Ще у гості до комітету завітає екс-спецпрокурор Перу, директор Transparency International Хосе Карлос Угас Санчес", - написав Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-