Клімкін сподівається, що ЗВТ з Ізраїлем запрацює вже цьогоріч

Клімкін сподівається, що ЗВТ з Ізраїлем запрацює вже цьогоріч

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін сподівається, що зона вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем запрацює вже цьогоріч.

 Про це міністр заявив у вівторок на церемонії підписання Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль та Імплементаційного протоколу до цієї Угоди, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Фото: Вадим Грига/Укрінформ

«Наші відносини з Ізраїлем плідно розвиваються. І я сподіваюсь, що в цьому році вже запрацює Угода про зону вільної торгівлі між країнами», - сказав Клімкін.

У свою чергу Еліав Бєлоцерковські зауважив, що цей рік є особливим між сторонами, бо 25 років тому була підписана Угода між сторонами про співробітництво.

За його словами, саме в Україні проживала найбільша єврейська громада і тому між сторонами тісні зв'язки, зокрема, в економічній сфері.

У цьому контексті посол поінформував, що чергове, третє засідання щодо створення зони вільної торгівлі між сторонами відбудеться вже у липні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-