США допомагають вивчати

США допомагають вивчати "чорну бухгалтерію" Януковича

Укрінформ
У справі про чорну бухгалтерію "Партії регіонів" буде допитано близько сотні людей. Справу обов'язково буде розслідувано і передано до суду.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Інтер", яке вийшло в ефір ввечері 5 червня, заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Ми будемо визначатися, кого зараз допитувати. Думаю, що це буде близько ста прізвищ точно, різних людей", - цитує його Українська правда

За його словами, "чорна бухгалтерія" Партії регіонів свідчить про те, що "всі - від ультраправих до ультралівих - всі брали гроші", і серед них ті, хто і зараз "сидять далі у Верховній Раді".

Холодницький зазначив, що сам вивчає зазначені документи.

"Я особисто є процесуальним керівником у цій справі, я особисто допитував колишнього першого заступника голови СБУ Трепака", - розповів Холодницький, зазначивши, що Національному антикорупційному бюро допомагає американський департамент юстиції, який передав спеціальні сканери.

Він також запевнив, що дану справу обов'язково буде розслідувано і передано до суду.

Як повідомляв Укрінформ, екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців. Йдеться по так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів з загальними виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-