Україна глобально виграє у інформаційній війні з Росією - посол України в Канаді

Україна глобально виграє у інформаційній війні з Росією - посол України в Канаді

Укрінформ
Широка підтримка України у світі свідчить про перемогу нашої країни в інформаційній війні з Росією.

Таку думку в інтерв'ю Укрінформу висловив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

«Вважаю, що наші інтереси представлені нормально і не поділяю панічних настроїв, нібито ми програємо інформаційну війну. Все відбувається з точністю до навпаки: якби ми програвали інформаційну війну, то не мали б у світі нинішньої підтримки. За великим рахунком, ще ніколи в сучасній історії Україна не мала настільки потужного впливу на світ, як зараз», - сказав Шевченко.

Також дипломат уточнив, що серед населення та істеблішменту Канади підтримка дій Росії практично відсутня, на відміну від багатьох європейських держав.  

 «У Канаді фактично відсутній пропутінський сентимент та проросійська колона, яку ми бачимо у багатьох європейських державах. Ця країна заснована на принципах добросусідства, поваги, дотримання закону, уваги до громадянських прав і свобод, пропагування різноманітності. Тож вихована у такому дусі людина інтуїтивно відчуває загрозу в діях Росії», - сказав Шевченко.

За його словами, громадська думка у Канаді перебуває повністю на стороні України. «Україні не треба переконувати канадців, що у цій війні правда на нашому боці, адже тут це - очевидно. Складність полягає у іншому - знайти спосіб, яким Канада може нам найбільше допомогти», - наголосив посол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-