У міськраді Львова не назбирали голосів за недовіру Садовому

У міськраді Львова не назбирали голосів за недовіру Садовому

Укрінформ
Для висловлення недовіри міському голові Львова Андрію Садовому на сесії міськради не вистачило голосів. Із 60-ти присутніх депутатів «за» проголосувало лише 14 представників  фракції ВО «Свобода» та «Української галицької партії», які, власне, були ініціаторами цього питання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ухвалу про недовіру міському голові запропонував внести в порядок денний керівник фракції ВО «Свобода» Маркіян Лопачак. Приводом стала надзвичайна подія на Грибівському сміттєзвалищі, де під зсув потрапили рятувальники. Але навіть за саме внесення питання в порядок денний довелося голосувати двічі.

Садовий на сесію не прийшов, що якоюсь мірою вплинуло на голосування.

«Навіть перед смертною карою засудженому дають останнє слово, тож треба вислухати Садового», - пояснили пізніше свою позицію депутати, які не голосували за відставку мера.

Дехто з депутатів у голосуванні побачив піар «свободівців», тому й утримався.

В інших спрацював здоровий глузд. За словами керівника фракції «Громадянська позиція» Юрія Кужелюка, він не голосував за недовіру Садовому, тому що того обирала громада, і вона має вирішувати, чи їм потрібен такий мер.

Врешті решт після провального голосування представники «Свободи» пояснили, що звільняти Садового й не мали наміру. Вони хотіли його лише попередити, що в місті не все гаразд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-