Посли G7 кваплять Раду із судовою реформою

Посли G7 кваплять Раду із судовою реформою

Укрінформ
Посли країн "Великої сімки" закликають прийняти у другому читанні законопроект щодо змін до Конституції України у частині судової реформи.

На цьому наголошуэться в заяві послів "Великої сімки" щодо судової реформи в Україні, опублікованій на офіційному сайті посольства Японії в Україні.

"Посли G7 ще раз підкреслюють важливість судової реформи в Україні напередодні другого читання проекту закону про внесення змін до Конституції України в сфері юстиції у Верховній Раді наступного тижня. Нагадаємо, судова реформа є основою всіх реформ в Україні, аби відновити довіру суспільства і сприяти подальшим іноземним інвестиціям", - йдеться у заяві.

Посли "Великої сімки" також високо оцінили і підтримали зусилля уряду, відповідних органів і громадянського суспільства в Україні у процесі проведення реформ і підвищення рівня інформованості суспільства про їх важливість.

"Ми закликаємо їх продовжувати свої зусилля, зокрема, для боротьби з корупцією і судової реформи, у тому числі Генеральної прокуратури, що чітко вказано в декларації лідерів G7 на саміті, який відбувся у Японії 26 і 27 травня 2016 року", - наголосили посли G7.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-