Порошенко визначився, хто представлятиме його в Раді

Порошенко визначився, хто представлятиме його в Раді

Укрінформ
Президент Петро Порошенко призначить своїм представником у Верховній Раді нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова.

Про це повідомляється у Фейсбуці офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.

"Зовсім скоро ця інформація стане офіційною:) Ми вітаємо рішення призначити представником Президента у Верховній Раді Артура Герасимова", - зазначається в повідомленні.

За словами Климпуш-Цинцадзе, "Артур Герасимов – дієвий, ефективний, надзвичайно відповідальний керівник Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ. Більше того, за його безпосередньої допомоги та участі нам вдавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам в усіх ПА, де присутня Україна".  

"Вірю, що його нове призначення додасть конструктиву та позитиву і в тристоронній діалог між парламентом, урядом та Президентом. Маємо надію, що тепер українська влада працюватиме злагодженіше, а результати цієї роботи будуть швидшими та ефективнішими", - додала вона.

Нагадаємо, представником Президента у Верховній Раді до середини квітня був Степан Кубів, який перейшов на роботу в Кабмін.

Артур Герасимов - голова підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, а також голова постійної делегації України в Парламентській асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-