Холодницький затребував у ГПУ справи Пінчука та Коломойського

Холодницький затребував у ГПУ справи Пінчука та Коломойського

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура затребувала у генерального прокурора ознайомитися з матеріалами двох справ щодо Віктора Пінчука та Ігоря Коломойського.

Про це в інтерв’ю Hromadske.ua розповів керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Вже дві справи я затребував, чекаю поки їх нам направлять. Це справи, які стосуються двох олігархів – Пінчука і Коломойського. Я підписав запит, зараз чекаю рішення генерального прокурора, щоб дати нам можливість ознайомитися з цією справою і вирішити питання про необхідність її передачі до НАБУ", – сказав Холодницький.

Він додав, що заяви генпрокурора Юрія Луценко про готовність віддати до антикорупційної прокуратури матеріали будь-якої справи, вселяють оптимізм.

"Він (Луценко – ред.) сказав зразу з порогу: Я вам віддам будь-яку справу, яку ви затребуєте при одній умові, якщо ви її вже забираєте собі, то вже назад не вертаєте. Це абсолютно справедливо і чесно, я вважаю. В мене це дуже вселило оптимізм", – сказав Холодницький.

Як повідомляв Укрінформ, раніше директор НАБУ Артем Ситник підтвердив інформацію про передачу в Бюро документів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-