Делегація парламентів Литви та Польщі приїде в Раду

Делегація парламентів Литви та Польщі приїде в Раду

Укрінформ
Сьома сесія парламентської асамблеї України, Литви та Польщі, яка збереться у Києві 30-31 травня, обговорить регіональну співпрацю, ситуацію в Україні та відносини Києва з ЄС.

Про це інформує Сенат Польщі.

“Парламентарії з Польщі, Литви та України дискутуватимуть про міжпарламентську співпрацю, що стосується регіональної політики, а також безпеки у контексті ситуації в Україні. Другий день засідання буде присвячено розвитку співпраці Україна-Євросоюз”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, відбудуться засідання комісії з питань культурно-гуманітарної співпраці, комісії з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України, а також розвитку економічної, регіональної і транскордонної співпраці. Під час засідання комісії з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України буде обговорено питання євроатлантичної співпраці перед самітом НАТО у Варшаві 8-9 липня.

Парламентська асамблея України, Литви та Польщі є міжпарламентських консультативним органом, створеним 13 травня 2005 року з метою підготовки проектів та пропозицій для влади, що є предметом зацікавлення трьох країн.

До складу парламентської асамблеї входять по 10 законодавців з Сенату і Сейму Польщі, Сейму Литви та Верховної Ради України.

Польщу під час парламентської асамблеї представлятимуть сім депутатів Сейму та троє сенаторів на чолі з маршалком Сенату Станіславом Карчевським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-