Гройсман обіцяє бізнесу

Гройсман обіцяє бізнесу "якісний діалог"

Укрінформ
В Україні буде покращено умови ведення бізнесу та поліпшено інвестиційний клімат.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час зустрічі з представниками вітчизняних підприємств, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кабінет міністрів налаштований на конкретні кроки у покращенні умов ведення бізнесу та поліпшенні інвестиційного клімату", - сказав Гройсман.

На його переконання, зробити це можна буде лише за умови ведення відкритого діалогу з представниками бізнесу, а не монологу влади. "Важливо вести чесний діалог, але не просто поговорити, а визначити, які проблеми у нас сьогодні є і концентруватися на тому, щоб їх вирішити", - наголосив він.

Прем'єр повідомив присутнім про те, що Кабмін на сьогоднішньому позачерговому засіданні затвердив план пріоритетних кроків Уряду на 2016 рік, який також сприятиме налагодженню плідної співпраці між владою та бізнесом.

Уряд також налаштований на співпрацю із вітчизняним бізнесом і готовий створити для підприємців прозорі умови та чесні правила.

«Кабінет міністрів налаштований на взаємодію з бізнесом. Ми хочемо зробити прозорі умови для всіх, зрозумілі й чесні правила. Ми готові до якісного діалогу і спільних рішень», - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-