Гройсман на останньому дзвонику побажав учням бути успішними

Гройсман на останньому дзвонику побажав учням бути успішними

Фото, відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що добре знає, як нині нелегко вчителям, оскільки сам з родини освітян.

Гройсман привітав учнів столичної школи з Днем останнього дзвоника 

Про це він заявив під час святкування останнього дзвоника у Київській середній загальноосвітній школі № 63, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вірю в те, що при бажанні він (життєвий шлях - ред.) для вас буде успішним. Ви зможете досягти тих цілей, які ставите перед собою. Дуже важливо також пам'ятати, де ви навчалися, хто вас навчав і про відповідальність перед батьками та вчителями, бо сьогодні навчати, ставити на ноги дітей - надзвичайно нелегке завдання, але вони це виконують і дуже хочуть, аби кожен з вас був успішним», - звернувся до випускників Прем'єр-міністр.

При цьому Глава Уряду зазначив, що сам походить з освітянської родини, тож знає, наскільки віддано вчителі вкладають не лише свої знання, але й душу в кожного учня.

«Для мене освіта і все, що пов'язане з нею - дуже відповідально, тому що я сам належу до родини освітян. Я знаю, що таке вчительська робота, я знаю, наскільки нелегко сьогодні вчителям робити свою справу, тому що у кожного з вас вони вкладають не лише свої знання і досвід, а й свою душу, своє серце і тепло. І від того, як добре ви навчаєтеся, яка створена атмосфера у школі, настільки ми будемо і в житті успішні», - підкреслив Гройсман.

Водночас, Київський міський голова Віталій Кличко зауважив, що успіх кожного із школярів, особливо випускників - це успіх міста та країни загалом.

«Наше ключове завдання - гарно вчитися і бути успішними, тому що успіх кожного із вас - це успіх нашого міста, нашої країни», - резюмував Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-