У Раді хочу створити міцний тил всім, хто на передовій - Савченко

У Раді хочу створити міцний тил всім, хто на передовій - Савченко

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко заявила, що вийде на роботу у Верховну Раду вже у вівторок.

Про це вона сказала під час прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я обов'язково піду. Це мій робочий день, мені вже два роки прогули ставлять. Я піду. Я працюватиму. По-перше, зніму з трибуни себе (плакат "Свободу Савченко!"). І повішу плакат: волю усім, хто там сидить. Обов'язково такий плакат партія "Батьківщина" туди повісить", - пообіцяла депутат.

За її словами, у Верховній Раді вона працюватиме над тим, що вміє і знає.

"Я поки вмію і знаю дві структури зсередини - це армію і в'язницю. Це те, що пройшла. Те, де я знаю, що треба змінити. Можливо, ще не зовсім знаю як, але вчуся і буду вчитися. Оскільки у нас зараз стан війни, і ніяк воно не перестає лихоманити Україну, то перше, чим я буду займатися, це - комітети або комісії, створені спеціально з армії, з контролю за логістики, з контролю за тим, що відбувається. Тому що, на жаль, зазвичай програють війну чому? Тому, що патрони закінчилися. А все інше було неважливо. Ось дуже важливо, щоб знаю, як там, на передовій, - хлопці розуміли, що у них міцний тил. Ось міцний тил їм треба створити", - зазначила Савченко.

Вона додала, що працюватиме над тим, щоб тил не розікрали.

"Я всю корупцію в армії знаю, всі десять років. Я знаю, що треба боротися. А як боротися, навчимося швидко", - зазначила нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-