Контракт з Бальчуном підпишуть через кілька тижнів - заступник міністра

Контракт з Бальчуном підпишуть через кілька тижнів - заступник міністра

Укрінформ
Призначений Кабінетом міністрів новий керівник ПАТ "Укрзалізниця" поляк Войцех Бальчун приступить до виконання обов'язків через кілька тижнів. Зараз завершується підготовка до підписання контракту та інших необхідних документів.

Про це в коментарі Укрінформу розповів перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов.

"Є отриманий дозвіл на працевлаштування. Вже фіналізується контракт, певні дозвільні документи на фінальній стадії. Я сподіваюсь, що це не займе більше кількох тижнів", - сказав Кравцов.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів 25 травня призначив Віталія Жураківського виконуючим обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" до початку виконання головою правління зазначеного товариства повноважень за посадою.

Перед тим міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомляв журналістам, що новий керівник ПАТ "Українська залізниця" Войцех Бальчун розпочне роботу з 24 травня 2016 року.

Кабінет міністрів призначив Войцеха Бальчуна керівником ПАТ "Укрзалізниця" 20 квітня, а 16 травня він був представлений колективу компанії.

Призначений 20 квітня новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Ігор Смілянський також досі не приступив до виконання обов'язків. За озвученою версією, на даний час він ще звільняється з попередньої роботи. До призначення керівником "Укрпошти" Смілянський працював у Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-