Фейгін пояснив, чому Савченко у

Фейгін пояснив, чому Савченко у "Борисполі" була босоніж

Відео
Укрінформ
Своє місце в українському політикумі Надії Савченко варто шукати без чужої допомоги, прислухаючись до власного голосу, інтуїції,  залишаючись такою простою, якою її всі знають. 

Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу висловив її адвокат Марк Фейгін.

«З якою легкістю вона взяла і вийшла з літака босоніж… Ви думаєте, вона щось придумала? Вона просто зняла уггі… У Києві тепло. Навіщо йти у взутті, коли спекотно? Вона й зняла їх.  Це просто солдатська звичка…», - сказав захисник (1"50" відео)

«От якщо їй вдасться зберегти оцю первородність, українськість… бо саме в цьому її український характер, її сутність… от я б хотів , щоб вона такою залишилась»,-  висловив своє побажання Фейгін.

"От може хтось сказати: та ні, їй треба бути більш дипломатичною,  йти на компроміси, не бути такою різкою... Так, політика накладе свій відбиток. Але якщо вона не збереже оцих своїх якостей, в силу яких до неї з таким теплом ставляться люди  - мені здається, що це головне, що вона повинна зробити", - підсумував адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня Надія Савченко повернулася додому, провівши майже два роки у російському полоні. В аеропорту "Бориспіль"  вона вийшла з літака босоніж, але запитання журналістів про це проігнорувала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-