Фейгін: Савченко не повинна повторити долю Жанни д'Арк

Фейгін: Савченко не повинна повторити долю Жанни д'Арк

Укрінформ
Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін провів параллель між долею української льотчиці та життям національної героїні Франції Жанни д'Арк.

Про це адвокат сказав в інтерв'ю Укрінформу.

"Савченко потрібно не просто стати українською Жанною Д'Арк, важливо ще не повторити долю Жанни д'Арк", - зазначив Фейгін.

На його думку, у Савченко дуже хороший вік і дуже сильний бекграунд.

"Армія, дві війни, в'язниця. Такий досвід багато дає. Важливо зараз знаходити правильну лінію на кожному з етапів. Вимагати, але не лаятися через дрібниці і вміти зрозуміти ситуацію", - поділився Фейгін.

Також адвокат упевнений, що Савченко вдастся ефективно діяти в українській політиці.

"Савченко - не просто людина, яка думає, аналізує, а й людина, яка цікавиться і вміє вчитися. Коли ми з нею спілкувалися, вона часто цікавилася: "Марк, які взагалі бувають системи права? Що таке "загальне право"? А "континентальне"? ...  Це так не схоже на багатьох політиків, упевнених, що вони знають все", - наголосив юрист.

Він переконаний, що подібне бажання і вміння вчитися - рідкісна і дуже сильна якість Савченко: "Знання, багато праці створюють передумови для успіху. Взяти книгу в руки не соромно. Надії всього лише 35 років. Це небагато. У неї може бути велике майбутнє".

Як відомо, вчора в Україну повернулася Надія Савченко, після майже дворічного полону вона вперше ступила на рідну землю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-