На сайті Президента з'явився указ про помилування ГРУшників

На сайті Президента з'явився указ про помилування ГРУшників

Укрінформ
На сайті Президента України Петра Порошенка опубліковано указ про помилування росіян Олександра Олександрова та Євгена Єрофеєва.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Указ датований 24 травня, однак з'явився він на сайті лише у середу, 25 квітня, в другій половині дня після того, як в Києві приземлився літак із Надією Савченко.

"Розглянувши клопотання про помилування осіб, засуджених судами України, пропозиції Комісії у питаннях помилування та інші обставини, відповідно до пункту 27 статті 106 Конституції України постановляю помилувати: 1. Александрова Олександра Анатолійовича, 1987 року народження, засудженого вироком Голосіївського районного суду м.Києва від 18 квітня 2016 року, – звільнити від подальшого відбування основного та додаткового покарань. 2. Єрофєєва Євгена Володимировича, 1985 року народження, засудженого вироком Голосіївського районного суду м.Києва від 18 квітня 2016 року, – звільнити від подальшого відбування основного та додаткового покарань”, - йдеться в документі.

Указ набирає чинності з дня його підписання.

Як повідомляв Укрінформ, у середу літак Президента України Петра Порошенка з народним депутатом Надією Савченко приземлився в аеропорту Бориспіль.

Про обмін Надії Савченко на російських спецпризначенців стало відомо зранку. Літак з Савченко вилетів з Ростова-на-Дону до Києва, а літак з російськими спецпризначенцями прибув із Києва до Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-