Савченко: Зроблю все, щоб ви у мені не розчарувалися

Савченко: Зроблю все, щоб ви у мені не розчарувалися

Укрінформ
Звільнена з російського полону українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко запевнила, що в Україні життя стане гідними, а також що Верховна Рада складатиметься лише зі справжніх героїв України на заздрість російській Думі.

Про це вона заявила під час першого після повернення на рідну землю спілкування з журналістами в аеропорту «Бориспіль», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі герої України не повинні помирати! Дуже вигідно, коли герої мертві, погано, коли вони живі. Усім погано. Але ми будемо жити. І герої будуть у Верховній Раді України на заздрість російській Думі і на славу Україні, на подяку Українському народу. У нас Верховна Рада складатиметься з тих людей, які цього гідні», - підкреслила Савченко.

Вона також наголосила, що готова померти за те, аби Україна жила гідно.

«Ми житимемо в Україні так, як гідно жити повинна людина. Я не знаю, як це зробити, я вам чесно кажу. Я не обіцятиму, що це буде завтра. Я вам скажу, що я готова померти кожної секунди за те, щоб це було. І це буде», - заявила Савченко.

Біля автомобіля, який повіз її до Адміністрації Президента, Савченко додала: «Все буде добре. Просто дайте мені не скурвитись, дайте мені не спаскудитись, дайте мені, щоб я без оцього всього... А я зроблю все, щоб ви у мені не розчарувалися».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-