Віра Савченко не знає, в якому аеропорту зустрічати Надію

Віра Савченко не знає, в якому аеропорту зустрічати Надію

Укрінформ
Родина Надії Савченко очікує, що українська льотчиця прибуде сьогодні в Україну. Водночас сестра Надії Віра Савченко повідомила, що не знає, в якому аеропорту зустрічати сестру.

Про це Віра Савченко написала у Facebook.

"Друзі і рідні люди, ми з мамою як і ви - чекаємо. Чекає так багато світлих людей, а коли ТАК очікують і вірять то повертаються наші бійці навіть і з "того світу", не те що з РФ:). В аеропорт ще не їхали. Просто не знаємо в який їхати... Мама ж не на борту літака. Чекаємо заяв з АП", - зазначила вона.

Водночас за повідомленням Громадського.TV, Савченко прибуває до терміналу В у Борисполі, зараз там очікують кортеж Порошенка.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 25 травня російський "Інтерфакс" поінформував, посилаючись на свої джерела, що літак Президента України Петра Порошенка вилетів до Ростова-на-Дону для повернення Надії Савченко в Україну. За даними агентства, на борту перебували спецпризначенці Головного розвідуправління РФ Олександр Александров і Євген Єрофеєв, яких мали обміняти на Савченко.

За даними українських ЗМІ, спецпризначенці вилетіли іншим літаком – урядовим бортом РФ з аеропорту "Жуляни".

Обмін Савченко на Єрофеєва і Александрова став можливий після того, як 23 травня набув чинності вирок засудженим росіянам. Савченко була засуджена 22 березня. Спершу передбачалося, що Росія та Україна формально скористаються угодою, яка передбачає видачу ув'язнених для подальшого відбування покарання на батьківщині. Але 25 травня стало відомо, що Петро Порошенко отримав прохання про помилування Єрофеєва і Александрова, а Володимиру Путіну направили прохання про помилування Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-