ЦВК хоче більше грошей на вибори нардепів

ЦВК хоче більше грошей на вибори нардепів

Укрінформ
Центральна виборча комісія звернеться до Верховної Ради та Кабміну щодо збільшення видатків держбюджету-2016 за програмою "Проведення виборів народних депутатів України" на суму 12,5 млн грн.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні відповідно до частини 2 статті 46 вказаного закону, обсяг коштів для підготовки і проведення проміжних виборів народних депутатів України, яке було передбачено окремим рядком у законі про державний бюджет України на 2016 рік за бюджетною програмою, передбачено видатки в сумі лише 19 мільйонів 667,6 тисяч гривень, що є недостатнім для забезпечення у повному обсязі підготовки та проведення зазначених 7 виборів у поточному році. За попередніми розрахунками ЦВК обсяг коштів, які необхідні для організації, підготовки та проведення зазначених проміжних виборів народних депутатів, які комісією призначено на 17 липня цього року, становить 32 мільйони 167,6 тисяч гривень", - сказала заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна.

За її словами, вищезазначене зумовлює потребу в додатковому обсязі коштів на 2016 рік за бюджетною програмою у сумі 12,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-